Pachete web

Pachet site prezentare

      Un site de prezentare este cea mai usoara si mai eficienta modalitate de a va crea o imagine in mediul online. Indiferent de marimea firmei, un site de prezentare bine construit va demonstra seriozitatea si profesionalismul firmei dumneavoastra.
Pentru ca prezenta dvs. online sa lase o impresie de durata, site-ul dvs. trebuie sa denote credibilitate, profesionalism si calitate. Noi intelegem ca in acest mediu saturat cu milioane de pagini web, este extrem de important pentru companie sa ai un site bine conceput, creand o imagine care sa atraga potentiali clienti.


Pachet site cu administrare (CMS)

Dezvoltare site web       Pastrarea site-lui dumneavostra cu un continut actualizat periodic este o parte esentiala a Search Engine Optimisation (SEO) pentru Google, Yahoo, si alte motoare de cautare. Un site optimizat din punct de vedere al motorului de cautare este in primele rezultate, si mai mult decat atat este usor de navigat de utilizatori, cat si de motorul de cautare.


Site flash

       Un site Flash este solutia optima pentru dinamism si efecte vizuale. Acest tip de site ofera alaturi de informatiile prezentate si un design mult mai atragator si poate ingloba elemente audio si/sau video, fiind o excelenta solutie pentru prezentare.
In continuare va prezentam oferta noastra de preturi. Aceasta oferta este doar orientativa, pretul final va fi stabilit pentru fiecare client in parte in functie de extraoptiunile, necesitatile sau preferintele acestuia.
Daca doriti ca site-ul Dumneavoastra sa fie dinamic, cu elemente grafice in continua miscare acesta este pachetul care se potriveste cel mai bine. Acest tip de site va impresiona cu siguranta partenerii de afaceri.


Pachet magazin online

Dezvoltare site web       Firma nostra ofera servicii de realizare site-uri e-commerce (magazin online) pentru a permite sa va vindeti produsele online printr-o solutie performanta, sigura si securizata. Soft-ul nostru pentru realizare magazin online este securizat , ceea ce va da posibilitatea de a oferi clientilor dvs. un inalt coeficient de siguranta, incredere si fiabilitate in experienta lor de cumparaturi online.


Newsletter Signup


Aproape 24/7 suport tehnicMy status