Ce putem face pentru Dumneavoastra

Web Design

Succesul site-ului d-voastra, pe internet, consta atat in design-ul acestuia cat si in optimizarea factorilor care influenteaza pozitionarea in motorul de cautare.
Intr-o era a tehnologiei, in care internetul castiga tot mai mult teren in fata altor modalitati de informare, un web site profesional va poate aduce in vizorul unei mase mai largi de public.
Deoarece prima impresie conteaza mai mult ca niciodata, atunci cand e vorba de imaginea companiei dumneavoastra, pagina web trebuie sa reflecte cat mai corect posibil natura afacerii pe care o conduceti.


Dezvoltare site web

Dezvoltare site web       Procesul de dezvoltare site web implica numeroase componente, fiecare dintre ele avand nevoie de o atentie marita in scopul de a genera cele mai bune rezultate globale. Specialistii nostri de dezvoltare web vor analiza nevoile dumneavostra, in scopul de a crea cea mai relevanta si cea mai eficienta strategie de dezvoltare in mediul online.
Colaborarea dumneavostra cu o echipa de profesionisti este singura solutie prin care va puteti mentine la cel mai inalt nivel pe piata online.


Content Management System

      Pastrarea site-lui dumneavostra cu un continut actualizat periodic este o parte esentiala a Search Engine Optimisation (SEO) pentru Google, Yahoo, MSN si alte motoare de cautare. Un site optimizat din punct de vedere al motorului de cautare este in primele rezultate, si mai mult decat atat este usor de navigat de utilizatori, cat si de motorul de cautare.
Va recomandam sa utilizati un pachet profesional de Content Management System (CMS) pentru a actualiza si optimiza continutul site-ul dumneavostra.


Magazin online

Dezvoltare site web       Un magazin online reprezinta orice locatie fixa in internet unde pot fi etalate informatii despre o anumita companie si oferite in scop comercial mostre ale produselor sau serviciilor respectivei companii. Un magazin online se implementeaza prin intermediul unui site web, pentru marketingul si vanzarile propriilor produse si servicii.
      Firma nostra ofera servicii de realizare site-uri e-commerce (magazin online) pentru a permite sa va vindeti produsele online printr-o solutie performanta, sigura si securizata.


Aplicatii web based

Aplicatii web based       Aplicatiile web sunt solutii specializate, cu functionalitati ridicate si atractive pentru site-ul tau. Ele asigura o mai buna relatie si interactivitate cu clientii.
In functie de cerintele Dumneavostra, dezvoltam orice tip de aplicatie software web based.
      Marele avantaj al aplicatiilor online este integritatea si posibilitatea de a le ajusta in functie de particularitatile si nevoile clientului. Totodata ele pot foarte usor fi combinate, functionand simultan, pentru a spori eficienta.


SEO - Optimizare site

SEO - optimizare site       SEO (Search Engine Optimization) este un proces care creste vizibilitatea site-ului dvs. Implica mici schimbari in site cum ar fi: selectarea cuvintelor cheie care vor genera traficul targetat, o continua cercetare a algoritmilor si a politicii motoarelor de cautare si, cel mai important, intelegerea nevoilor clientului. Exista foarte multe companii ce ofera servicii SEO, fiecare dintre ele folosind strategii care mai de care mai variate, care produc rezultate la fel de variate. Intelegerea acestor strategii atat de variate este cheia in alegerea unei companii de SEO.


Promovare site

Promovare site       Procesul de promovare site, implica obtinerea a cat mai multi vizitatori noi pentru un anumit site. Atunci cand acesti vizitatori sunt interesati direct de domeniul de activitate al site-ului promovat, creste posibilitatea ca acestia sa se transforme din vizitatori in clienti propriu zisi.

Exista mai multe metode de promovare a unui site in mediul online pe care le detaliem in continuare.


Gazduire site

Gazduire site       Serverele noastre se afla in Bucuresti si se gasesc in incinte special amenajate dotate cu instalatii de climatizare, podea falsa, sistem de stingere a incendiilor, sisteme UPS si generatoare Diesel folosite in cazul intreruperii energiei electrice. Serverele se afla in reteaua celui mai mare transportator de Internet, GTS Telecom, din Romania, reteaua avand numeroase back-upuri, toate pe fibra optica.
De asemenea, reteaua in care se afla serverele de gazduire web este legata direct la RoNIX, ceea ce mareste viteza de transfer pentru utilizatori indiferent in ce retea se afla.


Site template

Site template       Template-urile sunt aplicatiile grafice (schelet) pe care sunt construite site-urile. Ele au un rol foarte important fiind interfata grafica cu vizitatorii. Un template reusit inseamna website eficient.

Chiar daca functionalitatea unui site depinde de programarea web facuta in cadrul proiectului un site la final este incununat si de aspectul grafic al acestuia. Un site cu un template placut poate face o impresie placuta.