Gazduire site


Despre servicii
Serverele noastre se afla in Bucuresti si se gasesc in incinte special amenajate dotate cu instalatii de climatizare, podea falsa, sistem de stingere a incendiilor, sisteme UPS si generatoare Diesel folosite in cazul intreruperii energiei electrice. Serverele se afla in reteaua celui mai mare transportator de Internet, GTS Telecom, din Romania, reteaua avand numeroase back-upuri, toate pe fibra optica.
De asemenea, reteaua in care se afla serverele de gazduire web este legata direct la RoNIX, ceea ce mareste viteza de transfer pentru utilizatori indiferent in ce retea se afla.

Facilitati retea
Acces la o latime de banda mare - 1000 Mbps national si 100 Mbps international.
Acces in incinta prin identificare magnetica, securitate permanenta a locatiei.
Conditionare completa a mediului, redundanta inglobata cu sisteme de detectare a focului, unitati de alarma si antiincendiu, generator de rezerva UPS (Unintrerruptible Power Source).
Monitorizare servere si retea 24/7.
Informatii de trafic si disponibilitate a serviciului.
Accesul direct la peering-uri externe de mare capacitate.
Vizibilitate mare din retelele nationale.

Securitate informatii si backup
Serverele noastre sunt echipate cu sisteme de firewall, respectiv solutii antivirus si antispam pentru a oferi securitate si confidentialitate datelor dumneavoastra. Un administrator monitorizeaza in permanenta serverele si reteaua pentru a preintampina orice tentativa de acces neautorizat. Serverele noastre beneficiaza de protectie DDOS, SPAM & ANTIVIRUS oferita de echipamente profesionale FORTIGATE FIREWALL si CISCO. Backup-ul informatiilor gazduite pe serverele noastre se realizeaza zilnic pe servere speciale de backup. Toate serverele folosesc tehnologie RAID 1 sau 5 acest sistem oferind pretectie completa in cazul in care unul dintre HDD se strica.Apelati cu incredere la serviciile noastre!