Magazine online


      Un magazin online reprezinta orice locatie fixa in internet unde pot fi etalate informatii despre o anumita companie si oferite in scop comercial mostre ale produselor sau serviciilor respectivei companii. Un magazin online se implementeaza prin intermediul unui site web, pentru marketingul si vanzarile propriilor produse si servicii.

      Varianta minimala contine catalogul de produse sau servicii cu descrieri tehnice si comerciale pentru fiecare pozitie din catalog. Aceste descrieri sunt gestionate in general dintr-un panou de administrare.

      Varianta medie a unui magazin online contine facilitati pentru preluarea comenzilor (prin e-mail sau formulare interactive pe care le vor completa clientii), iar varianta extinsa cuprinde si posibilitatea efectuarii online a platii (prin carti de credit sau alte variante electronice). Un magazin virtual este un mod viabil de a prezenta o firma pe piata electronica cu un minimum de efort.

      In functie de genul de magazin online care se alege, informatiile oferite pot fi sub forma de text, imagini, sunete, clipuri video, animatie etc. In ciuda potentialului magazinelor virtuale, cea mai mare parte a firmelor nu profita la maxim de acestea.

      Firma nostra ofera servicii de realizare site-uri e-commerce (magazin online) pentru a permite sa va vindeti produsele online printr-o solutie performanta, sigura si securizata. Soft-ul nostru pentru realizare magazin online este securizat, ceea ce va da posibilitatea de a oferi clientilor dvs. un inalt coeficient de siguranta, incredere si fiabilitate in experienta lor de cumparaturi online.

Apelati cu incredere la serviciile noastre!